VYKŘIČNÍK

VYKŘIČNÍK

Anotace: Lehké, snadné, těžší....

!


Je lehké psát verše, ale těžší je, smysl jim dát.

Je lehké dávat rány, ale těžší je, je přijímat.

Je snadné spadnout na zem, ale těžší je vstát.

Je snadné ubližovat, ale těžší je, se omlouvat.

 

Jak krásný svět bez bolesti by to byl,

 kdyby každý místo rány, na srdci pohladil.

O tom, že jednou to tak bude, můžeme jen snít.

Ale je opravdu těžké, tohle přání vyplnit.

Však nevzdávej se snadno, dobrou vůli měj

a všem co si to zaslouží, těm pomáhej.

Pak možná se ti podaří změnit celý svět,

však musíš být trpělivý, nebude to hned!

Autor number23, 01.06.2016
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě obsah předčil formu, ale nevadí
básnička s takovým poselstvím si s tím poradí :)

02.06.2016 07:21:23 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí