Top ten

Top ten

Anotace: ...

Zakletá v zóně
pro nepřístupné
rty obšlehnu
po Jolie Angelině


přes kopírák
jednou čmárnu
šlohnu šaty
módnímu mágu


do vlasů spletu
sedmikrásek
v časáku


"top ten"


budu zase...







Autor Kett, 02.06.2016
Přečteno 444x
Tipy 10
Poslední tipující: Joe Vai, Petbab, Frr, Kubíno, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí