Báseň lásková

Báseň lásková

Anotace: láska

Chybí-li ti někdy slova,
jak mi lásku vyjádřit.
Tak to zkoušej zas a znova,
já se nechám rozzářit.

Chybí-li ti někdy slovo,
jak mě dostat na tvůj klín.
Nemusíš říct ani mnoho,
já se ráda přitulím.

A když dojdou všechna slova
a dech sotva popadáš.
Opakuji zas a znova,
vím,jak,lásko,rád mě máš.

A někdy ta všechna slova,
za svůj úsměv vyměníš.
To si říkám zas a znova,
jen ty,lásko,líbat smíš.
Autor vagness, 02.06.2016
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí