Skončili jsme...napořád

Skončili jsme...napořád

Anotace: uz nemuzu dal...

Jen mi řekni, řekni mi,kdo naučil tě lhát???
Falešně už zní i to MÁM TĚ RÁD!
Už kvůli tobě nebudu plakat,
už budu se jen smát.
Už se nebudu ze dna nahoru drápat,
už budu jen na vrcholku stát.
Konečně už jsem svobodná od té drogy, co nese tvé jméno,
konečně je mé tělo od tebe očištěno.
Už mi nic neříkej, neumíš nic jiného než lež,
a když ti to nevěřím ..otočíš se a jdeš.
Já utíkám před tebou...už se tě bojím...
Stojíš kousek ode mě
a já se ptám,jestli dost daleko stojím...
Autor Janica, 10.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí