Osamělá

Osamělá

Anotace: :(

Zoufale jsem čekal na zázrak
slovními pěstmi bušil jsem do nebe
stačil jen malinký náznak
a nebe pak poslalo Tebe.

Když ležíš nahá na bílém pozadí
jak perla v stříbřité ulitě
mé dlaně něžně Tě pohladí
a těla leží tak nehnutě.

Něžnost se střídá s objetím
dlaně jsou spojeny v sobě
slzy pak v úplném dojetí
ztrácí se v nejhezčí době.

Není moc věcí, které tu máme
mění se, mizí a ztrácejí lesk
někdy s tím bojujem, jindy to vzdáme
na konec přijde smrtící třesk.
Autor Ďábel sám, 03.06.2016
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, JSJ, Poetik, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HÁÁÁÁF

13.06.2016 21:44:53 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí