Rozparovač

Rozparovač

Anotace: Každý něco miluje...

Sbírka: Stručné verše

Otevřela se mi tak jako žádná již dlouhé roky
A já pil z její tůně plnými loky
Holýma rukama nabíral ten mok

Avšak každá krása jednou skončí
I plamen uhnul z jejích očí
A vyschl milovaný pramen

Jistě, že vyschl!
Nikdo nemá tolik krve
Aby ukojil mé touhy
Nasytil mne
Uhasil mou žízeň

Další otevřela mi své srdce
A já opět toužil pít tak prudce
Z otevřených cév

Další krása skončila se náhle
Autor Ravena Lupus, 04.06.2016
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Křemen, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tolik krve, tolik touhy a někdy den tak dlouhý...
pěkné čtení, děkuji za básnění...

06.06.2016 08:44:00 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí