Abys neplakal..

Abys neplakal..

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

... a přece jsi jí zmizel
ač chtěla tě zadržet
ta slova po přívalech
kdy zbývá Bůh a čert

mizející břeh
prosil tě o nocleh
a pískot komárů tě do řek
břehů vpíjel

nedořekls ani slunci střech
protože paprsek
se v letní bouřce svíjel
že vyrval jsem tě světu
abys neplakal

na sníh
na útes kde bys držel

a ty ...
spadl jsi mi do moře
to když moje ruka příliš zchladla
a na čepeli zubilo se protože ..

Bůh ví proč a čert ví kam
slzel jsi a slza neomládla
Autor J's .., 06.06.2016
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Luky-33, Frr, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem ráda, že zase píšeš ...

a ještě si mi připomněl
oblíbenou píseň z pohádky Čert ví proč

https://www.youtube.com/watch?v=99G9GT0JrDw

07.06.2016 23:02:46 | Romana Šamanka Ladyloba

...stojí jak solný sloup......Ji.

06.06.2016 22:53:33 | jitoush

-báseň řekou běhutou řekou čirou..nikoli náhodou :-D* ST*

06.06.2016 20:23:05 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí