Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ....přítomná vzpomínka....

Pamatuješ ten den,
kdy honily jsme se na půdě
...u babičky...
kdy postavil jsem se hrdě
a dal ti hned dvě hubičky?

Zprvu zarazila ses
trochu si se bránila,
když sem tě objal,
tys povolila.

Pamatuješ si ještě,
když líbali jsme se
za prudkého deště,
u babičky v lese?


Já jo, skoro každý den,
i když si teď už s jiným,
mě zasteskne se,
když za deště koukám z okna ven.
Autor Amoner, 07.06.2016
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Frr, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Letní Láska..škoda že nejdou chytit..asi máme ruce jako cedníky

02.03.2017 00:12:06 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí