Konec

Konec

Anotace: :o(

Konec vždy bolí,
avšak můžu si za to sám,
rány na srdíčku se hned tak nezahojí.

Vím ublížil jsem ti a moc,
odpust mi mou neschopnost.

Srdíčko bolí mě,
půlka as navždy pryč.

Promiň mi hříchy mé,
Promiň lásko.

.. Stále budu doufat,
.. že vrátíš se mi,
.. odpustíš, promineš snad
.. chci tě alespoň jako kamarádku,
.. avšak daleko víc jako přítelku.
.. Leč nesplnitelný jest sen můj,
.. bohužel, nezmohu již sám nic,
.. než prosík o prominutí.
Autor Niobi, 10.02.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posluz si

10.02.2007 23:07:00 | Niobi

jezis, ja z vas chytnu depresi!

10.02.2007 17:05:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí