Lodička

Lodička

Anotace: . . .

Lodička

 

Pošlu tě po vodě jak smutné věty -

 Ty lodičko moje - bílá,

Jak dříve posílala chlapcům květy -

Ta děvčata jejich - milá,

 

  Má lodičko - ty loďko nejkrásnější . . .

 

Já nemám kvítí, jen tebe, lodičko -

Ach - snad se mi vrátí?

Bojím se trochu - jenom maličko,

Že navždy tě ztratím . . .

 

Má lodičko - ty loďko nejkrásnější . . .

 

Pošlu tě po vodě pro něho -

Já viděla ho tam, má bílá,

Přivez mi chlapce pěkného,

Jen s ním bych šťastná byla . . .

 

Má lodičko - ty loďko nejkrásnější . . .

 

Lodička 

 

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts 

Autor Fany, 10.06.2016
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Krahujec, JSJ, Sanneke
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se pustit tu lodičku po vodě, vystavit sebe i ji životní náhodě...
Pěkné ve spojení ještě s těmi květy, které se teda házely dříve..

13.06.2016 08:30:42 | JSJ

JSJ Tak dobře :-), pustím tu lodičku :-). Díky za hezká slova :-).

13.06.2016 08:49:21 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí