Už zase mizíš

Už zase mizíš

Anotace: ...


        Jsou dny    ...



 


kdy tě vůbec nemám
někdy se schválně kousnu do rtu
a pořád tě někde hledám

v uličkách se tajně loudám
dívám se lidem do tváře
a zvědavě si troufám

tě s někým srovnávat


když prší v představách
jak někde s tebou moknu
nechci deštník
odmítnu jít i k oknu


se podívat jaká bude zase noc

 


když samota je tak vlezlá
proč oni usínají ve dvou



a já jsem jenom jedna





?








Příliš krásná na to, abych znala opravdový milování

Příliš krásná na to,abych uschla na tvých vlhkých
dlaních

Autor Kett, 11.06.2016
Přečteno 691x
Tipy 17
Poslední tipující: JSJ, Jort, bogen, Lioness, Sapkowski, lala, Kubíno, Joe Vai, Jin&Jang, Poetik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi protože tu bolest z hledání znám.. ST, moc hezky jsi to napsala

12.06.2016 06:20:10 | Lioness

Děkuju Lio :-)

12.06.2016 07:35:46 | Kett

A co bys tam videla z toho okna.., nikam nechoď

..ani nevěřím, že by Tě z tý postelee pustil..kdyby.

11.06.2016 12:47:54 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí