Úsměvy dívky

Úsměvy dívky

Anotace: Úsměvy dívky

Úsměvy dívky

Úsměvy dívky
co pláče tak tiše
Pláče dlouho
Pláče bez duše

Úsměvy dívky
co spánek hledá
Klid stále nemá
únavou padá

Úsměvy dívky
co tiše jen sténá
bez víček zavřených
úsměv rozdává

Úsměvy dívky
znavené smíchem
prokletí prožívá
opilá vínem

Úsměvy dívky
Úsměvy dívky
Úsměvy dívky

Úsměvy dívky
na duši pohladí
v slzách se utápí
však jí to nevadí

Úsměvy dívky
co z tváře jí mizí
zaživa pohřbené
city jsou cizí

Úsměvy dívky
ta oči má ryzí
z kupiček popelu
co padá jí z lící

Úsměvy dívky
už vídány nejsou
do sebe zavřená
za dřevěnou truhlou

Úsměvy dívky
Úsměvy dívky
Úsměvy dívky

Úsměvy dívky
Jednou roztančí bál
bál v černém závoji
kde od rána hrál.

Úsměv té dívky
Úsměv té dívky
Úsměv té dívky
Autor blabal, 13.06.2016
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Avegis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jak trefné...a že takových dívek je...

27.10.2017 00:00:13 | PonnyPrincess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí