Ztrácím Tě...

Ztrácím Tě...

Anotace: ...mám ten pocit...

Ztrácím Tě čím dál víc,
když spolu mlčíme...a Ty to víš...
Oči se nestřetnou,
úsměv nezahřeje,
mlčíme...do očí se slzy hrnou...
Končí i naděje,
že naše sny
se ve skutečnost promění.

Byl to sen...a ten krásným se zdál,
ztrácím Tě...jsi ode mne dál a dál...
Na křídlech snění,
budoucnost není...
Jó - časy se mění
a týdny letí...

Chtěli jsme vše - nemáme nic,
jen kupu vzpomínek...
snad krásných - co víc?
Na srdci šrám a v duši stín,
nechci se smát, můj přítel je Splín...
Autor Aniba, 10.03.2005
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí