Láska

Láska

Anotace: Trochu lásky do pošmourného dne...

Hledal jsem lásku,
jen když jsem ji neviděl,
myslel jsem, že nikde není.
Pak přišlo jaro,
slunce odhalilo stráně
jako já odhaluji tvá ramena.
Po stráních se probudili první květy
a já k tvým holým ramenům s obdivem
se skláněl jako zahradník ke svým záhonům.
Pevně tě držel v náručí a děkoval, že tu jsi.
Pochopil jsem, že láska se skrývá, aby
ji mráz a zloba nespálili.
Autor lesní víla, 17.06.2016
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí