Místo odpočinku je zahrada HE

Místo odpočinku je zahrada HE

Anotace: Ani neumím vyjádřit jak moc tě miluji poklade.

Líbí se mi zahrada,
nazývám ji: "Duše tvá.".
V ní květ žádný neuvadá,
v ní nikdy není tma.

Prostorná ta zahrada,
co úkrytem je duši mé.
Sama pozvala jsi mne ráda,
na setkání o svobodné.

Rozprávíme o svobodě,
že je to vlastně partnerství.
"Ten, kdo nedůvěřuje vodě,
se jistě také utopí."

Teď už vím má milá,
že po mé fyzikální smrti.
Věčným domovem zahrada skvělá,
v níž se má duše rozletí.
Autor RešHeNúnHe, 10.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí