Puzzle

Puzzle

Anotace: pro milovanou dívku

Skládám dílek za dílkem
Začínám Tvým polibkem
Dodělávám další řasu
Z Tvých očí jenom žasnu
Tváře mám už hotové
Snad tvořili je bohové
Dávám další dílek k dílku
Potrvá to ještě chvilku
Bradu jemně pohladím
Jdu se zabývat pozadím
Hotové kraje jsou plné vlasů
S dalšími dílky zůstávám v úžasu
Do každé minuty své srdce dávám
Další kousek puzzle skládám
Čas utíká a dílo se jistě tvoří
Snad se mi pod rukama nezboří
Tvá podoba se blíží do finále
Dávám svou lásku Tobě troufale
Poslední dílek chybí mi k celku
To je však jedno vcelku
Časem ho společně najdeme
Až společně k citům procitneme
Autor Richard Ježek, 20.06.2016
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé :-))

20.06.2016 15:02:05 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí