Věčný sebeklam

Věčný sebeklam

Anotace: Postupně mě zabijí ta zvláštní slast, už tě v žilách mám, veď mě dál a odhal nocí jas, chci vnímat i trpět bez zábran.

 

Víš, já dlouho snil

A texty tónům písní psal

Zatímco svět za okny už dávno spal

A pak té noci já z hlubin duše své

skryté síly povolal

 

Oh, teď mě v hrsti máš

Bezvládný tu jsem

Stav kontrol ze mě vyprchal

Ty jsi můj

můj věčný sebeklam

 

Postupně mě zabijí ta zvláštní slast

Už tě v žilách mám

Vůně tvá zrychlí můj tep

V jehlách ticha slyším

 tvůj hlas

 

Oh, teď mě v hrsti máš

Teď ti patří můj svět

Citů proud přetéká přes okraj

Ty jsi můj

můj věčný sebeklam

 

Postupně mě  zabijí ta zvláštní slast

Už tě v žilách mám

Veď mě dál a odhal nocí jas

Chci vnímat i trpět bez zábran

 

(Hanuš Šparlinek, 21.6.2016)

 

Autor Hanuš, 21.06.2016
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí