Druhé lásky

Druhé lásky

Anotace: První nebo druhé lásky?

První lásky jsou prej napořád
Ale já si myslím, že druhé jsou nejkrásnější
A kdo se mnou nesouhlasí
Ten se zatím zamiloval
Jen jednou...
Autor J. Póža, 22.06.2016
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., el sereno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí