Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Viděl jsem postavu, temného šatu, krásné tváře a líbezného vzezření. Ve večerní róbě u sloupců plných zlata a svítidel shluklých v masivní roj. Tam stála ta dáma, v prosté černé, hleděla tak jistě nejistě. Chtěl jsem ji oslovit, však srdce se zbláznilo, však na provázku táhl jsem si ocelovou přítěž. Chvíle naděje vyprchaly v mé nerozhodnosti. Jak já se proklínám, jak já se proklínám. Myslel jsem, hodněkrát, i více než je zdrávo, leč dnes bych nebyl lepší snad.

Už více nechci promarniti život svůj.
Autor Omnitex, 22.06.2016
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Jin&Jang, Anež
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se přece stává,že němý zůstaneš stát,však není to zapotřebí napořád.

26.04.2017 20:11:25 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí