Snad jednou..

Snad jednou..

Anotace: Jiná láska..

Nemuset si lhát,
S úsměvem chodit spát.

Nevnímat životní strasti,
Užívat si pocit radosti.

Cítit, že bude líp,
Když bude jedna druhou mít.

Ruku v ruce chodit,
Problémy se spolu brodit.

Přestat se bát,
Všemu se jen smát.

Mít jistotu,
Necítit prázdnotu.

Umět žít,
Přestat naivně snít.

Vzájemně se chtít
A spolu zase být..
Autor Domí, 26.06.2016
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí