Kanárková slavnost

Kanárková slavnost

Anotace: Kontext

Světlo

vězněný mráz očistce nepokoje

Srdce

Morek kosti umrlčí stravy


Postřelený posel ránama krvácí

na slunci radostí zaslepený

Periférií jateční slavnost žaluje

čas přítomný trumfuje

Švindluje

Na marách se roztahuje

milosrdenství podkuřuje

Kvapí

brání se poodstoupit

Neprohloupit  

láska ztracená


NEZATRACENÁ

Autor ricda, 28.06.2016
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=0_vCOOW_BsE

12.03.2017 17:08:58 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí