Cesty

Cesty

Anotace: no comment

 

Putujeme životem

s možností volit si cesty

za něž přijdou pochvaly

nebo (jindy) tvrdé tresty

 

Cesty správně, špatné

Cesty vpravo, vlevo

Cesty těžké, nerozvážně

Ztracen jsem jak Nemo!

 

Snad je správná,

byť jde vlevo,

nerozvážná cesta moje:

 

Nevzdám se tě!

hrdě kráčím

v do o tebe kruté boje.

 

 

Autor ElaJah, 29.06.2016
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí