Bloudím tmou

Bloudím tmou

Anotace: ..

Tmou si bloudí moje kroky,
nesou mě a neví kam,
chodím tou tmou už tak roky,
od té doby,co Tě znám.

Bloudím tmou na známá místa,
z mých úst zazní melodie
o tom,že už si nejsem jistá,
zda v Tvém srdci láska žije.

Zpívám smutně,do tmy špitám,
že nám spolu bylo líp,
proč jsem tady a Ty jsi tam,
když zasáhl nás lásky šíp?
Autor Andík, 10.02.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať zas brzy zpíváš písně,
co zní jenom vesele,
ať pod nimi roztaje Ti,
každé srdce nesmělé.

27.02.2007 19:49:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí