Posílám

Posílám

Anotace: když zníš mi v náručí

Poslal jsem ústy zvuk,
aby tiše hrál,
lehl si do Tvých uší,
a ticho z nich zvolna sňal.

Poslal jsem noty řádek,
abych život v tobě probudil,
slyš ten tón, hříšný svátek,
dovol, aby tě zostudil.

Vyslal jsem šelest hříchu chvění,
ať probudí tvoje tělo,
dovol a poddej se zasténání,
chutnej, miluj a pamatuj, jak vše znělo..

Odpověz a zpívej něhu,
jak polibkem probuzená kůže,
vykřikneme nazí v hněvu,
jak touha skrz naše těla - ovládat nás může.
Autor Souzvuk, 02.07.2016
Přečteno 597x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach :-)

04.09.2016 17:30:01 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí