Pocity

Pocity

Anotace: Vlčí -nevlčí

DNEŠNÍ POCITY

To vílám
se už nepodobám
a vlkům ..?
Hmmm ach běda..
To roky vzal čert a já snad...
i z vody tloustnu třeba..

To víly s vlky běhají si
malíři je kreslí..
Já jsem ta..
co jen chodí
a běhání ji děsí..

To víla s vlkem
vzbudily se..
Tam kdesi v mojí duši..
Pojd malíři ..namaluj mě..
S vášní .která sluší..
Autor Liduška, 04.07.2016
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí