Věř

Věř

Anotace: nevěř

Od Luny jsem se odlepil
regolit lpí mi na zádech
aniž by od pat po mně zbyl
důkaz pro příští v skafandrech

já žádný nemám na těle
bez všeho šrotu nahý jsem
chce někdo důkaz, přátelé
tady a teď? to není sen

ukonejším hlad, hvězdný prach
polykám, chutná jako dřív
když lízal jsem jej z mléčných drah
pokaždé, rudý od kopřiv

vesmírných koutů zarostlých
věřte, nevěřte, je to tak
mám vous z povidel od koblih
kolem rtů, volný jako pták

-

z Měsíce mířím do Tvých snů
své rty nasládlé potřísním
kapičkou krve, zakousnu
se Ti do rtíku, důkaz sním
Autor Petbab, 10.07.2016
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí