Hledání ticha

Hledání ticha

Anotace: .

vlasy jim vlály
v letním větru
duhové vjemy
býčí skály
ruku v ruce
city pro pocity
a tak tam stáli
společně
dívali se
na zapadající slunce
dívali se
dolů
& hledali ticho

a pak se rozhodli
že to ticho najdou
jednou provždy
a nebudou se muset
už nikdy bát

vlasy jim vlály
v letním větru
letěli
letěli dolů
a úsměv jim nezmizel
nezmizel ze rtů
.


//štěstí//
Autor bloumej očima, 10.07.2016
Přečteno 491x
Tipy 11
Poslední tipující: alasar, Marsinka, vodnař, Dark, misos, její alter ego, Fany, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí