Dávno jsem...

Dávno jsem...

Anotace: Dávno jsem, tvým otrokem.

Zahleděn do duhovek očí,
vnímám jak to ve mně klíčí.
Můj svět se rozpadá,
až nezbylo moc.

Dusím se ve lžích,
co zapomněl jsem použít,
jen abych vyváz - odkud?
Se srdcem plným nadějí,
jež skličuje další pondělí.

Čekání - nekonečné.

Svět je místo zmatený,
kde láska nedává smysl,
pro rým přidám Lytomyšl,
i tam budu zamilovaný.

Ale těžko prchnu,
těžko udělám krok.
Jestli nezdechnu,
budu tvůj otrok!

Dávno jsem...
Autor Zayo, 11.07.2016
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí