Dřívkem ze hradu z písku..

Dřívkem ze hradu z písku..

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

na chtěla být modrým slavíkem
jenž tebe rozesmívá
a ne nachovým básníkem
slunného obvaziva
chtěla být křídlem v šumotu rákosu
když nebe rosa mluví
a zmizet navždy v chaosu
se stínem pro sesuvy...
však co šeptala modřínovi
jemuž loďka kamsi míří vymyká se
poletí chvíli životu a nad obočím
chmýří vrásky neutají
a ty bys chtěl to jehličí
v oceánu najít a čekáš na pláži..

lva
hrad z písku
a dnes i houba anebo jiné zvíře
když tě napadlo
a sníh již dotýká se
Autor J's .., 13.07.2016
Přečteno 430x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Jin&Jang, Frr, Helen Zaurak, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dnes doslova......dotýká se.....chlad.......Ji.

14.07.2016 18:23:01 | jitoush

musela jsme ji hned čist dvakrát ... je zvláštní

:-D

13.07.2016 18:43:19 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí