Děkovná

Děkovná

Anotace: ...za hezké chvíle se děkuje...

Děkuji Ti Klásku

žes mi dal svou lásku

byl jsi inspirací

co se ráda vrací.

 

Děkuji Ti za to

co tu pro nás zbylo

možná to i naše

srdce obměkčilo.

 

Děkuji Ti za dar

co se skrýval v Tobě

teď mám však pocit

že v ledové jsme době.

 

Až se jednou časem

horkost k nám zas vrátí

můžem si zas napsat

že se chceme znáti.

 

Až zas jednou srdce

budou bíti k sobě

budeš se chtít schovat

ve mmě a já v Tobě

ozveme se zase

...........v příhodnějším čase.

Autor JSJ, 15.07.2016
Přečteno 392x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, zdenka, Jin&Jang, Poetik, Kubíno, Kapka, Fany, Bánší, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdopak je ten Klásek?
Že by jedna z lásek?
:-P

15.10.2016 17:33:30 | Kozoroh 1

Klásek a zrno patří k sobě... :)

15.07.2016 16:50:53 | Philogyny1

Ano ale kdo je to zrno...

15.07.2016 17:29:57 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí