Snová dívka

Snová dívka

Anotace: Další krátká rychlovka:)

Omotej mě kolem sebe,
jako teplou deku,
dokud je tu noční nebe,
a ráno v nedohlednu.
Dýchej mi za krk,
líbej mě na šíji,
horoucně se dívej,
jak se mé tělo svíjí.
Miláčku, bojím se o nás,
když ráno se blíží,
hvězdy už zašli,
a světlo se šíří.
Jako mlha zmizím,
ucítíš jen lehké pohlazení,
už mě nikdy neuvidíš,
nejsem nikde k nalezení...
Autor Eleanor, 17.07.2016
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, JSJ, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí