Frgály

Frgály

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

i sluncem jsi
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou
a kdybys měla sladké oči jako frgály
stejně budu ukrývat své srdce do skály
k večeru ztichnu studánkám zurčícím v Beskydech
snad mi víly kamene dají života dech
že já ..

jsi dál
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou

a kdybys měla sladké oči jako frgály
zamřížovaným nebem by mne vzaly do dáli
stejně by mě unášely Bečvy studené
protože i na podzim zafičí tvoje ne

že já si dal
makovou
tvarohovou
oříškovou
povidlovou
hruškovou a tak...

kdybys měla sladké oči jako frgály
nebudu v létě otálet když zní i cimbály
nebudu vzpomínat že jsem zas modravý
a prstýnek za les kutálí
haferkám toulavým
Autor J's .., 19.07.2016
Přečteno 465x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba, Philogyny1, Avola, hanele m., Jin&Jang, Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....silueta hruštičky očím lahodí a ta chuť je nejlepší.....zažívání
přes chuťové pohárky.....pohárky pro nasycení k úsměvu......Ji.

20.07.2016 20:14:29 | jitoush

mňám

20.07.2016 01:33:07 | Romana Šamanka Ladyloba

Hruškovou a všechny...povedená věc... :)

19.07.2016 22:07:09 | Philogyny1

To je dost že zas něco napíšeš jo hezké to je ;)

19.07.2016 18:58:58 | xoxoxo

hezke a rezke :-)

20.07.2016 01:33:31 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí