Zdi

Zdi

Anotace: Vylez ze zdí

Čtyři zdi a samota
Opouští mě jistota

Najdu někdy tu pravou?
Proč do toho jdu hlavou?

Hej ty! Jo ty tam u displeje
Co na srdíčku tě zahřeje?

Láska!

Ano, ale kde ji najít?
Možná zkusit někam zajít

Vylézt z bytu ven
Pojď hledat! Rychle! Honem!
Autor Richard Ježek, 20.07.2016
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí