Štěstí na dosah

Štěstí na dosah

Anotace: blízko

Nevím Jak napsat cokoliv,

Nevím Jak srdce podvolit.

Nevím co dnešek znamená,

Nevím proc prostě Jsem chopená.

 

Chopená? Hraje mi muzika.

Cítím touhu, ne moji, tvoji, je tolika ..

 

Slyšela Jsem.

Dotýkala.

Tvoje blízko polykala.

Zkazil,

zničil,

zlomil,

Všechno si posral,

A co jako?

Jsi stejně podpal.

Nic víc nic míň

Neštastná báseň?

Ne jen já a moje kráseň.

Jsem ráda,

Mám víc,

Mám mnoho.

Bez tebe clono.

Konečně vidím,

Konečně slídím.

Budounost.

Krásná, silná, přížnivá, cnost.

Která čeká, píská a vlaje,

za tebou lásko, z mého kraje :)

Autor xxxxx, 22.07.2016
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí