Unavený východ slunce

Unavený východ slunce

Anotace: Byla jsem moc dlouho na slunci :)

Za záclonou se lehce

rozprostíral tichý východ slunce

a jen v místnosti panovalo

napětí, které rušil

náš těžký dech

 

Polibky jsi umlčoval můj pocit

viny a nechával procházet

pokojem moje vzrušení

a letmý dotek prstů na zádech

 

chvění, sten a lehké prohnutí

v zádech

 

Rty klouzaly všude na kůži

a do východu slunce zbývalo

pár unavených chvil,

ale v našich tělech energie

přibývalo.

 

Den usínal a mě před temnotou

kryla jen tvá košile...

Autor Laven De Brig, 24.07.2016
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Marsinka, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí