Místo, jenž mělo být milováno...

Místo, jenž mělo být milováno...

Anotace: Tudle báseň jsem napsalo po hádce s člověkem,kterého miluji a dál už nesnesu jeho opovržení a nezájem,když se mu denně dívám do očí..odpusť please

Pouhý okamžik všechno změní,
a kde byla láska,nic už není...

Ticho,která nikdo nezná,
co pohltí i poslední kapku světla...

Kéž,tak vrátit tu sekundu,
proč s časem nic nezmůžu?

Cinkáni skla to ticho přeruší,
ať jsme zas štastí až po uši...
Autor Lukika, 10.03.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí