Kulový

Kulový

Anotace: blesk

Kulový blesk mám v hlavě
do očí se mi dívej
zvenčí vypadám zdravě
zevnitř, to víš, ošklivě

zčernalý jsem až hrůza
jak jinak, plazma řádí
polibků plná pusa
bouchne přes stromořadí

(vylož si to jak vylož)
jiskřivých zubů, kryj se
anebo své rty přilož
nanejvýš velkoryse

k ohnivé výhni vstřícně
ať taky víš, co skrývám
pod kůží, nevěřícně
řekneš - snad příště.. zívám
Autor Petbab, 26.07.2016
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Poločas Rozpadu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí