Topím se

Topím se

Anotace: O lásce, na kterou nelze dosáhnout.

Topím se v myšlenkách na tebe,
každým dnem hlouběji a hlouběji,
umírám v beznaději
a přesto nedosáhnu tebe.

 

Topím se ve vzpomínkách na tebe.
Chybami se neučím,
Stále se jimi mučím.
A stále nedosáhnu tebe.
 
Topím se v řece plné tebe,
Ty zachráníš mě,
než utopím se na dně.
A přesto nedosáhnu tebe.
 
Topím se v dotecích tvých,
hladíš mě po celém těle
a přesto necítím se skvěle.
A nedosáhnu rukou tvých.
 
Topím se ve hře tvé,
kde milující prohrává
a lovec vyhrává.
I přesto stále chci dosáhout duše tvé.
Autor LizaWolf16, 31.07.2016
Přečteno 359x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr:)

01.08.2016 14:18:04 | Katka J.

Děkuju :)

02.08.2016 17:30:40 | LizaWolf16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí