Konec

Konec

Anotace: Konec mileneckého vztahu.

Přišel jeden,
já jsem z toho jelen.

Vyzradil tajemství všem.
my si musíme dát sbohem.
 
Všichni se to dozvěděli,
my jsme něco pokazili.

Všechno zničil,
vztah pošpinil.
 
Ukradena jim byla parta
a po vztahu je veta.
Autor LizaWolf16, 02.08.2016
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí