Lásko mého života

Lásko mého života

Anotace: :)

​Lásko mého žití
v Tvé náruči chci býti
něžně se Tě dotýkat
šeptat Ti jak mám Tě rád.

Jsi dechem mého života
jsi vodou mojí žizni
snad nepřijde nicota
co nás bude trýznit.

Jsi vstupní branou do ráje
jsi teplem v chladném dni
snad v nás něco dozraje
zavři oči, sni.

Jsi mou krásnou něžností
jsi mým šťastným dnem
snad prožijeme radosti
než do tmy odejdem
Autor Ďábel sám, 04.08.2016
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí