Veverko zrzavá

Veverko zrzavá

Anotace: Báseň o lásce, která nedošla naplnění

Sbírka: Nevšední status

Chybí mi tvé zrzavé vlásky
chybí mi ten kousek lásky
chybí mi ůsměv tvůj...tvé něžné laskání
chybí mi polibky tvé...při našem milování

Tys byla mořem v němž chtěl bych se utopit
tys byla břehem, který mohl mě zachránit
tys byla sněhem co mou duši zavál
vždy, když jsem oči tvé spatřil...ihned jsem roztál

Bez tebe nyní jsem jako poustevník
za ty chvíle, kdy jsem byl šťastný přesto patří ti dík
na tebe nikdy mé srdce nezapomene
než jsem tě potkal bylo celé z kamene

Když dneska podívám se na nebe
mysím tajně na tebe
myslím na to, když ležela si v mém náručí
dnes už vím, že srdci se neporučí

Budeš mi chybět - veverko zrzavá
budeš mi chybět - sluníčko vycházející
budeš mi chybět - hvězdičko blýskavá
budeš mi chybět...zapálím svíci

Ve vzpomínkách svých nikdy tě nesmažu
vůni tvou navždy budu znát
kdykoli budeš chtít, lásku ti prokážu
navždy mám tě...navždy budu tě mít rád
Autor osztravak30, 04.08.2016
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zrzavé veverky a zrzky, to je neodolatelné spojení... :)

04.08.2016 21:30:49 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí