Jsme jedno tělo, jedna duše

Jsme jedno tělo, jedna duše

Anotace: :)

​Jsme jedno tělo, jsme jedna duše
já jsem tvůj Mars, ty má Venuše
po cestě lásky sdílíme radosti
jsi krásná idea, já dobrák od kosti.

Nechám se unést Tvou krásou duše
tělo je v rozpuku a naplé jak kuše
líbám tvé tělo na všechny strany
a naše těla jsou v sobě vsány.

Chutnáš mi skvěle, není co dodat
jsi moje jeptiška a já tvůj opat
milovat bezelstně jen sami sebe
navždycky uléhat chci vedle tebe.
Autor Ďábel sám, 06.08.2016
Přečteno 882x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, danaska, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí