Na hřbitově

Na hřbitově

Anotace: ...

Malý hrob…v něm při úplňku
Drobná děva klid svůj našla
Jako by právě odložila sklenku
A ulehla na lože

Teď hlína zakrývá její boky
Ke spánku ji ukládá
Po dlouhé nyní roky
Bude v jámě schoulená

Na to místo, na tu jámu
Zasadím jí růže keř
Neboť věrně tuto dámu
Budu denně oplakávat
Autor Ravena Lupus, 06.08.2016
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí