Dala bych všechno

Dala bych všechno

Anotace: -

Dala bych všechno
za tvůj usměv zářící.

Dala bych všechno
za tvoji náruč milující.

 

Dala bych všechno
za tvoje ruce hřející.

 

Dala bych všechno
za tvoje oči kouzelné.

 

Dala bych všechno
za tvoje hlášky nádherné.

 

Dala bych všechno
za tvůj smích zvonivý.

 

Dala bych všechno
za  tvoje tělo živý.

 

Dala bych všechno
za tvoji přítomnost.

 

Dala bych všechno
za naši budoucnost.

Autor LizaWolf16, 07.08.2016
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí