Pro tebe...

Pro tebe...

Anotace: Nejvíc zabolí, že i ten pětiletý klučina si všiml a já až pozdě...

PRO TEBE...

Já a ty
nevím, zda mohu říci 
že jsme to my
Stačila chvíle
a já ztracena byla
Ne v očích, 
či snad ve vzhledu
nýbrž v tom,
jak přiměl jsi mne k úsměvu

Pravda je taková,
já ráda tě mám
Však šanci druhou 
nutno mi dát
Slepá jsem byla,
ač na dálku city zpívaly
a jiskry v tvých očích
při pohledu na mne zářily 

Já utekla,
tys nechal mne jít
Leč srdce chce spát,
nutím ho bdít
Čekám jak na trní,
kdy bude čas tě políbit 

Autor Zatím Nikdo, 09.08.2016
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: Marsinka, Tapíše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být odvážná a říct pravdu v celé své kráse se všemi drobnostmi...proč a kvůli čemu... a pak člověk pohlédne do zrcadla a může se zase usmát :-)

09.08.2016 23:31:59 | Marsinka

... nýbrž v tom, jak přiměl jsi mne k úsměvu.
Musel to být příjemný úsměv...
Oťukávání je těžké, držím palce!

09.08.2016 21:22:39 | Tapíše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí