Obchod

Obchod

Anotace: Jak jsem potkal lásku...

Obchod

Na tržnici u stánku
zahlédl jsem Vietnamku.
Strašně se mi líbila,
na prodej však nebyla.

Za to Vietnamec na mě vytáhl z ledvinky
nádherné, značkové zlaté hodinky.
„Ťči sta pane ťči sta jen
a buďete spokojen.“

„Ne díky.“ Řekl jsem klidným hlasem.
Šikmík div že nespad na zem.
„Já nemám zájem o vaše braky
kliďte se z cesty nebo umřete strachy!“

„Mám však zájem o vaší paní.
Můžete mi ji půjčit k ohmatání?“
„To ńení má paní a už ńerozumím česky!“
Odpověděl šikmík a klidil se mi z cesty.
Autor Desktop_men, 11.02.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..nu..co dodat.

11.02.2007 17:00:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí