Zamilovaný sen

Zamilovaný sen

Anotace: Ráda skládám básně a tak mě napadlo se o to podělit

Myslím na tebe každý den
zdál se mi o tobě sen.
Byli jsme spolu v parku
potom jsme nastoupili do vlaku.
Byla to dlouhá cesta
ale s tebou je všechno extra.
Dal jsem ti dárek
a mě vypadl párek.
Začla ses mi smát
a já jsem zůstal stát.
Průvodčí nás vyhodila s vlaku
"Jak se dostaneme domů ty koumáku."
Vyčítala jsi mi to
ale já jsem tě obejmul.
Ty jsi se ke mně přitulila
a já jsem povzdechnul.
Škoda že to byl jen sen,
protože je tu nový den.
Ale počkat že by to byl pořád sen?
vždyť je tu nový den!
Stojíš mi tu u postele
"Vstávej rebele!"
Jak pak mi to řekla?
a slza jí stekla
Postavil jsem se naproti
a políbil tě.
"Chci být chvíli osamoti"
Řekla jsi mi, ale viděl jsem tvé rudé tváře
najednou tu byla záře.
Co to svítí co to je?!
"Proč musím do pokoje?"
Vzdychl jsem a naposledy tě políbil
zase si to spolu užijeme to jsem ti slíbil.
Autor Adorable stories, 17.08.2016
Přečteno 777x
Tipy 4
Poslední tipující: Misha, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí