Jak dlouho

Jak dlouho

Anotace: ráda skládám básně a nejvíce o mých citech. Píšu, co cítím v srdci. Snad se bude líbit. Takové malé vyznání.

Sbírka: Ani jeden z nás

Mraky tiše po obloze plují,

vítr je pomalým tempem pohání,

v nich spatřím tvou tvář zářící láskou.


Jak dlouho už tě znám,

dál v  srdci tě nosívám.

Kvůli tobě se snad trápím ráda,

vzdaluješ se mi stále dál.


Topím se v tvých hnědých očích

celý svět se se mnou točí.

Přišel´s znenadání,

jak nějaké zjevení.


Jak dlouho  tě znám, se ptám,

čas plyne jako voda.

Jak dlouho už tě miluji,

jak dlouho už jsem do tebe zamilovaná.




Autor Misha, 20.08.2016
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí