Zamilovaný lhář

Zamilovaný lhář

Anotace: ...

Píšeš, že rád mě máš, v zápětí se s jinou objímáš.
Píšeš, že já jsem tvá jediná, která tě teď zajímá.
Píšeš, že tvé srdce je mé jen ,
avšak s jinou chceš být celý den.
Píšeš..ne už nechci to dál číst,
proč neumíš zo všechno říct?!
Teď už je pozdě, už zájem nemám.
Ty nejsi ten, koho pro své srdce hledám.
Jsi jen lhář, co může psát,
o tom, že neví, co je to mít rád.
Autor Kisska, 11.02.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je to, co nikdy neví..nejhorší je, že těhle zamilovanejch lhářů se po světě potuluje čím dál víc...

23.02.2007 14:58:00 | Kisska

Za pocity 100 za psani 60, takze 80

11.02.2007 23:14:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí