Nechci znát

Nechci znát

Anotace: Co by každý z nás nechtěl znát.

Sbírka: Přízraky setmění, Ani jeden z nás

Slzy v očích mě pálí,

mé oči slzy snáší.

Bolest v srdci zůstává,

vůbec nepřestává.


Nechci znát chvíle,

které srdce bolí.

Nechci znát ten pocit,

že jsem zklamaná.

Neber mi ten pocit,

že nejsem osamělá.


Nechci znát, ten pocit,

že jsem ztracená.

Neber mi ten pocit,

že jsem opuštěná.


Jen ve snu odvahu sbíráš,

v nich mě o polibek vroucí žádáš.

Lehce svůj boj vzdáváš,

lehce ho prohráváš.


Proč trápit se mám, když tu nejsi,

vždycky cestu zpátky ke mně nacházíš.

Mám jediné přání, abys tu byl se mnou 

a už nikam neodcházel.










Autor Misha, 22.08.2016
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu :) povedené dílo

23.08.2016 23:55:51 | Lioness

Děkuji za přivítání. Jsem ráda, že se líbí. Prostě píšu, co cítím. Ráda skládám básničky o lásce. Mám jich tu víc než tuto.

25.08.2016 10:55:50 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí